Glasräcken
Invitrea Railing
Glasräcken
Invitrea Railing
Föregående
Nästa

Vår filosofi

Invitrea Railing glasräcken

Med Invitrea Railing får du ett glasräcke med en stilren och attraktiv design som passar in i de flesta miljöer, i såväl privata som offentliga. Glaset framhäver utsikten och skapar fantastiska miljöer där människor trivs!

Vår filosofi handlar om att ha produkter som ger trivsammare miljöer. Vi tror också att om en produkt är enkel att montera är sannolikheten större att resultatet blir perfekt och du som kund blir mer nöjd. Vi lägger därför ned mycket tid och energi på monteringsmomentet i vår produktutveckling. Du som slutkund påverkas inte direkt av monteringen men indirekt då du ska ha glädje av resultatet under många år.

Med vårt stolpfria glasräcke Skyline finns det många inbyggda detaljer som underlättar monteringen just för att slutresultatet skall bli perfekt. Det bästa av allt är att du inte ser dem, bara upplever effekten av det. Att det sedan också går snabbt att montera är även det en fördel. Skyline är godkänt och rekommenderat av Byggvarubedömningen och SundaHus.

Skyline

Skyline är det exklusiva helglasräcket som ger dig maximal utsikt utan skymmande stolpar. Med sin moderna design är det ett glasräcke som skapar fantastiska miljöer där människor trivs. Skyline är godkänt och rekommenderat av Byggvarubedömningen och SundaHus.

Skyline

Skyline är det exklusiva helglasräcket som ger dig maximal utsikt utan skymmande stolpar.

Glas är vår passion – I över sex decennier har vi haft glasmästare med höga krav som kunder. Idag levererar vi marknadens bästa lösningar för att med glasets möjligheter skapa fantastiska miljöer där människor trivs.

Valmöjlighet

Anpassade färger

Älskar du också valmöjligheter? Med största omsorg har vi valt ut färger som passar olika miljöer och behov. Profilerna på Skyline kan lackas i valfri RAL-färg. Våra rostfria Räcken har en borstad rostfri yta. Alu-Railing kan väljas i en grå, vit eller svart färg. 

Det finns flera möjligheter med glaset i ett glasräcke. Det går t.ex. att välja ett glas med infärgad ton om man inte vill ha ett klart glas. Det går även beställa glas med mönster på. Det finns även glas med en självrengörande yta som håller sig rena året om. Oavsett val av glas levereras våra räcken alltid med säkerhetsglas som uppfyller gällande byggnormer.

Lång hållbarhet

Produkterna inom Invitrea Railing är tillverkade av högsta kvalitet vilket ger stabila lösningar med lång hållbarhet. Designen är stilren och tidlös som passar många olika miljöer och stilar.

Få mer utsikt med Skyline!
Med innovativa lösningar som justerbarhet samt en tvådelad profil är glasräcket lättmonterat samtidigt som den får en stilsäker design med dold infästning. Allt för ett perfekt resultat och maximal utsikt. Skyline är godkänt och rekommenderat av Byggvarubedömningen och SundaHus.

Unika lösningar…

1) Glasen ställs individuellt 

Det händer att underlaget som Skyline monteras på inte alltid är rakt och därför kan vinkeln på varje glasskiva ställas individuellt för att de skall linjera i överkant. Inget du ser men du upplever räcket som spikrakt. 

2) DOLDA SKRUVAR

Du ser inga infästningsskruvar då dessa är dolda, den tvådelade Skyline profilen underlättar både monteringen samtidigt som infästningsskruvar blir dolda bakom locket.

3) SÖMLÖS SKARV

Skylineprofilen är 5 m och kapas på plats till exakt rätt längd. Behöver den skarvas finns det speciella skarvstift som styr ihop delarna och gör skarven näst intill sömlös. 

4) FÄRDIGA  HÖRN

Hörn är ofta utmaningar med räcken. Därför har vi färdigtillverkade 90° hörn som gör montaget lättare och resultatet snyggare.

Vår design

Varför Invitrea

The Story Behind

Invitrea Rooms erbjuder stilren, skandinavisk design med högt designinnehåll som håller över tiden. Produkerna utvecklas alltid med avancerad teknisk design för bästa funktion samt för enkel montering som skapar perfekt slutresultat.

Produkterna och lösningarna är konstruerade för att erbjuda god hållfasthet, lång hållbarhet och de uppnår alltid de krav och bestämmelser som ställs – Invitrea är ett tryggt val.

Invitreas produker återspeglas av den nyfikenhet och det intresse som finns i företaget att ligga på framkant, prova nytt, och ständigt utvecklas – inom alla funktioner.

Kontakta gärna oss!

Ta det lugnt, vi reder ut alla dina frågor – allt ifrån montering, priser till hur det går till att beställa en vägg från oss via en återförsäljare. Inga funderingar eller frågor är för små för oss!

Läs gärna vår katalog för mer inspiration och information!

HAR DU FRÅGOR?