ÄR DU REDO FÖR NÄSTA UTMANING?

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Vi tror på starka team, att ständigt utvecklas och ha roligt tillsammans. Hos oss får du trevliga kollegor, goda förmåner och möjligheten att jobba med marknadens mest stilrena lösningar för trivsamma miljöer.

Vi är ett företag som är passionerade av att utveckla produkter och lösningar som skapar fantastiska miljöer där människor trivs. Med fokus på design, en stark drivkraft för innovation och ett stort engagemang för att bidra till en mer hållbar värld har vi levererat lösningar till kunder med höga krav på estetik och perfektion i flera decennier. Våra lösningar finns i några av våra mest ikoniska byggnader och används ofta där det finns höga arkitektoniska ambitioner oavsett om det är byggnader för kontor, kommersiella lokaler, offentliga miljöer eller privata hem.

Vi befinner oss i en spännande utvecklings- och expansionsfas och söker därför nya stjärnor till vårt team. Är du redo för nästa utmaning? Tveka inte att höra av dig till oss! Du når oss på career@invitrea.com. Alla lediga tjänster hittar du nedan:

 

    –  Teamledare för innesälj

    –  Exportsäljare

 

Hittat en tjänst som låter intressant? Mejla oss på career@invitrea.com tillsammans med ett CV och märk mejlet med tjänsten du söker så hör vi av oss!

”Det roligaste med mitt jobb är att få göra skillnad varje dag för våra kunder och de goda utvecklingsmöjligheterna inom mitt arbetsområde”

Magnus Agell
Innesäljare