ÄR DU REDO FÖR NÄSTA UTMANING?

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Vi tror på starka team, att ständigt utvecklas och ha roligt tillsammans. Hos oss får du trevliga kollegor, goda förmåner och möjligheten att jobba med marknadens mest stilrena lösningar för trivsamma miljöer.

Med fokus på arkitektoniska glaslösningar strävar vi mot att lösa utmaningar genom design, innovation och hållbarhet. GSAB tillverkar och levererar glasväggar, duschväggar, räcken och andra relaterade produkter till glasbranschen, byggbranschen och aktörer inom fastighetsutvecklingsindustrin. 

Exempel på detta kan ses i flera kända byggnader där det finns höga arkitektoniska ambitioner oavsett om det handlar om kontor, kommersiella lokaler, offentliga miljöer eller privata hem.  

Vi befinner oss i en spännande utvecklings- och expansionsfas och söker därför nya stjärnor till vårt team. Är du redo för nästa utmaning? Tveka inte att höra av dig till oss! Du når oss på career@invitrea.com. Alla lediga tjänster hittar du nedan:

    – Sales Executive – Södra & västra Sverige

”Det roligaste med mitt jobb är att få göra skillnad varje dag för våra kunder och de goda utvecklingsmöjligheterna inom mitt arbetsområde”

Magnus Agell
Innesäljare