Invitrea Bath

Bastu- och duschväggar

Invitrea Bath

Våra duschväggar är tidlösa och passar lika bra i offentliga som privata badrum. Designen är modern med profiler i aluminium och helglasade väggar. Miljötänket är alltid med oss. Därför har vi skapat produkter med en lång livslängd som står sig fina i hela 20 år.

Våra duschväggar är av hög kvalitet och har lång livslängd vilket gör att vi kan erbjuda 20 års materialgaranti. Tillverkning sker i Sverige vilket möjliggör flexibel produktion och korta leveranstider.”

Invitrea Bath – Produkter

Vi har flera produktserier med duschväggar, uppdelade i olika serier för att passa de flesta miljöer och behov. Ett stort utbud av detaljer och tillval gör att du har stor valfrihet att få en lösning som passar din egen stil och smak bäst.
Minimalism och sofistikerad elegans utmärker duschväggar i denna linje. Blottlagda glaskanter bidrar till en naturlig och avskalad karaktär till badrummet.
Glasen sitter monterade i aluminiumprofiler av högsta kvalitet vilket ger stabila duschväggar med lång hållbarhet.
Duschväggar med en industri-inspirerad look. Avskalad design med en ram av aluminium runt glaset.
Skapa tidlösa och hållbara bastulösningar med bastuväggar och dörrar från Invitrea Bath.

Ladda ner vår katalog

Utforska våra dusch- och bastuväggar.

Flair – Minimalism och blottlagda glaskanter

Flair – Sättet att montera duscharna i den här produktlinjen resulterar i att glasets kanter blottas vilket gör att upplevelsen av badrumsinredningen blir stram och minimalistisk. Vi använder ett åtta millimeters glas till alla duschväggar i den här linjen. För de som söker en ännu mer imponerande känsla, erbjuder vi alternativet med tio millimeters glastjocklek. Välj Flair för en badrumsmiljö som definierar sofistikerad elegans med en känsla av öppenhet.

Prime – Klassisk design med smäckra profiler

Prime – Stabila duschväggar med lång hållbarhet. Ett flertal patent- och mönsterskydd gör produktlinjen unik, allt för att skapa högkvalitativa och lättmonterade profiler med elegant design och mästerlig funktion. Prime representerar innovation och design. Varje glaspanel är snyggt infäst i eleganta patenterade aluminiumprofiler som garanterar en stabil och hållbar konstruktion. Profilen revolutionerar dessutom installationsprocessen, förkortar monteringstiden och låter dig justera för en hög precision i montaget. Med Prime investerar du i ett löfte om bestående kvalitet och oöverträfflig hållbarhet.

Större projekt

Vi har lång erfarenhet av att leverera produkter för ny- och ombyggnationer där hänsyn behöver tas till specifika krav. Duschväggar från Invitrea Bath finns t.ex. redan i tusentals hotellrum runt om i hela Norden (Bank Hotel, Hotel At Six och Jacy’z Hotel & Resort för att nämna några exempel).

Tillval

Även om våra standardprodukter passar in i de flesta konstruktioner

krävs ibland unika lösningar. Vi kan tillhandahålla flexibel produktion och kundanpassade lösningar när det behövs. Vår bredd på detaljer och tillval gör att du har stor valfrihet att få en lösning som passar din egen stil och smak bäst. Läs mer om detaljer och tillval här:

20 års garanti

Produkterna inom Invitrea Bath är tillverkade av högsta kvalitet vilket ger stabila lösningar med lång hållbarhet. Det gör att du kan njuta av din dusch- och bastuvägg i bra mycket längre än vår 20-åriga materialgaranti.

Förfrågningar och anbud

Skicka in din förfrågan här nedanför så återkommer vi så snart som möjligt.