Bastu och duschväggar

invitrea

Bath

Vår filosofi

Invitrea Bath bastu och duschväggar

I vårt sortiment hittar du tidlösa duschväggar och bastuväggar för att skapa fantastiska miljöer där människor trivs.

Miljötänket är alltid med oss. Därför har vi skapat produkter med en lång livslängd som står sig fina i hela 20 år.

Olika serier | Olika behov

Skapa trivsammare badrum med Invitrea Bath. Vi har tre produktserier med
duschväggar, uppdelade i olika serier för att passa de flesta miljöer och behov.
Skärgårdsserien och Västkustserien är inspirerade av skärgårdens vackra
landskap med kala klippor och mjuka former. Industrilooken
ramar in badrummet i den numera klassiska mattsvarta finishen.

Skapa trivsammare badrum med Invitrea Bath. Vi har tre produktserier med duschväggar, uppdelade i olika serier för att passa de flesta miljöer och behov.
Skärgårdsserien och Västkustserien är inspirerade av skärgårdens vackra landskap med kala klippor och mjuka former. Industrilooken ramar in badrummet i den numera klassiska mattsvarta finishen.

Elegant minimalism utmärker duschväggar i denna serie och vi har hämtat inspirationen från Västkustens saltstänkta klippor. Blottlagda glaskanter bidrar med en naturlig och avskalad karaktär till badrummet.
SE PRODUKTER
Stockholms skärgård med sina kobbar och skär har gett oss inspiration till denna serie. Glasen sitter monterade i smäckra aluminiumprofiler av högsta kvalitet vilket ger stabila duschväggar med lång hållbarhet.
SE PRODUKTER
Ge ditt badrum en extra finess med en modern industri- och New York-inspirerad look. Stilren design med en smäcker ram av aluminium runt glaset.
SE PRODUKTER
Sudda ut gränsen mellan bastu och badrum med en vägg av glas. Den gränslösa känslan mellan det varma och svala rummet.
SE PRODUKTER

Det är detaljerna som gör skillnaden

Gör din duschvägg unik med personliga detaljer. Vår bredd på detaljer och tillval gör att du har stor valfrihet att få en lösning som passar din egen stil och smak bäst. Välj mellan allt ifrån skimrande mässing och koppar till sobert mattsvart. Läs mer om detaljer och tillval här.

Invitrea Västkustserien

Elegant minimalism utmärker Invitreas Västkustserie. Landskapet på Västkusten med sina saltstänkta klippor har varit utgångpunkten för modellerna. De blottlagda glaskanterna bidrar med en naturlig och avskalad karaktär till badrummet.
Glas är vår passion – I över sex decennier har vi haft glasmästare med höga krav som kunder. Idag levererar vi marknadens bästa lösningar för att med glas skapa fantastiska miljöer där människor trivs.

Skräddarsydda glas
med

För oss är glaset möjligheternas material. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment som passar många miljöer och stilar. Välj mellan frostat, klart, superklart och färgat glas. Vi erbjuder även Timeless som tillval. Ytbehandlingen som bevarar glasets glans, förseglar glasytan, gör och den enklare att hålla ren. Våra produkter kan skräddarsys efter de flesta mått och glas. Läs mer om våra olika glas här

Valmöjlighet

Anpassade färger

Älskar du också valmöjligheter? Med största omsorg har vi valt ut färger som passar många badrum och inredningsstilar. Välj mellan
klassiskt Borstat stål, trendigt Mattsvart eller metallskimrande mässing och koppar. Ibland krävs en annan färg för att få en perfekt lösning. Ibland krävs en annan färg för att få en perfekt lösning och då erbjuder vi givetvis även kundanpassade färgval.

Borstat stål

Mässing

Mattsvart

Koppar

20 års garanti

Produkterna inom Invitrea Bath är tillverkade av högsta kvalitet vilket ger stabila lösningar med lång hållbarhet. Det gör att du kan njuta av din dusch- och bastuvägg i bra mycket längre än vår 20-åriga materialgaranti.

Många fördelar med
Skärgårdsseriens duschväggar
1

Med vår borrfria montering slipper du ta hänsyn till vad som finns bakom väggen som tätskikt eller dolda installationer. Istället för att borra och skruva fast duschväggens profil limmas den. Limkit kan beställas som tillbehör till aktuella modeller.

2

För en lättare och snabbare montering och att möjliggöra finjustering för ett perfekt resultat har Skärgårdsseriens duschväggar vår patentskyddade väggprofil.

3

Åldersbeständiga och starka magnetsliter ser till hålla dörren stängd under duschens hela livslängd. Magnetens yttre del är en aluminiumprofil med samma ytfinish som övriga detaljer.

4

Skärgårsseriens duschdörrar är försedda med ett underhållsfritt patentskyddad lyftgångjärn som lyfter dörren när den öppnas.

5

Rörgenomföring av vattenrör i väggprofilen är möjlig upp till 35 mm.

6

Transparanta tätningslister mot golv som minimerar vattenstänk ingår till dörren och är enkla att byta vid behov.

7

Alla våra duschväggar har härdat säkerhetsglas vilket är betydligt starkare än vanligt glas.

1) Enklare med borrfri montering
2) Snabb montering med patentskyddad väggprofil
3) Åldersbeständiga magnetlister
4) Underhållsfritt lyftgångjärn
5) Rörgenomföring möjlig
6) Tätningslister
7) Härdat säkerhetsglas

Vår design

Varför Invitrea

The Story Behind

Invitrea Bath erbjuder stilren, skandinavisk design med högt designinnehåll som håller över tiden. Produkerna utvecklas alltid med avancerad teknisk design för bästa funktion samt för enkel montering som skapar perfekt slutresultat.

Produkterna och lösningarna är konstruerade för att erbjuda god hållfasthet, lång hållbarhet och de uppnår alltid de krav och bestämmelser som ställs – Invitrea är ett tryggt val.

Invitreas produker återspeglas av den nyfikenhet och det intresse som finns i företaget att ligga på framkant, prova nytt, och ständigt utvecklas – inom alla funktioner.

Kontakta gärna oss!

Ta det lugnt, vi reder ut alla dina frågor – allt ifrån montering, priser till hur det går till att beställa en vägg från oss via en återförsäljare. Inga funderingar eller frågor är för små för oss!

Läs gärna vår katalog för mer inspiration och information!

HAR DU FRÅGOR?