Panorama

Designat med maximalt stolpavstånd utan att kompromissa med styrka eller estetik

Panorama

Ett modernt räckessystem som förenar det klassiska hantverkets estetik med dagens teknik.

Panorama erbjuder fri utsikt med eleganta och slanka stolpar i en tidlös design.

Panoramas räckessystem kombinerar det traditionella hantverkets estetiska kvaliteter med modern teknik. Med sitt ursprung i smala svetsade räcken har Panorama utvecklats med innovativ användning av aluminium och glas för att uppfylla nutida höga krav på säkerhet och miljömässig uthållighet.

Namnet Panorama anspelar på systemets förmåga att ge en fri vy vilket möjliggörs av att stolpar kan placeras med ett avstånd på hela 1500 mm. Detta förhöjer och förfinar känslan där det installeras genom att lyfta omgivningens estetiska intryck.

Panorama är i huvudsak tillverkat i Sverige. Från zinkfötter och fotlock till aluminiumprofiler, där detaljer är ett exempel på svensk ingenjörskonst och precision.

Panorama erbjuds med en miljöanpassad pulverlack i nyanserna frostad grå och mattsvart. Dessa kulöralternativ präglas av en fin matt yta som ger en lyxig känsla av djup och lyster.

Designad för att stå emot tidens prövning, erbjuder systemet en unik sidostabilitet tack vare innovativ användning av glasets skivverkan, förstärkt med sido-gummi som även tjänar som stötskydd under montering. Denna samverkan mellan komponenterna garanterar en hållbar och pålitlig struktur.

För de platser som utmanar med ojämna eller lutande underlag, erbjuder Panorama som tillval en justering med borrmall/stödplatta, vilket ger en enkel och effektiv installation.

Säkerhet är en integrerad del av designen. Panorama har genomgått rigorösa tester hos RISETM och uppfyller kraven för linjelast för sin lastklass och tung stöt vilket säkerställer att det inte bara är estetiskt tilltalande utan också starkt och säkert.

Räckets bärförmåga har optimerats för att absorbera chock från tunga stötar, en försäkring mot extraordinära belastningar.

Med Panorama, blir varje installation unik, från ändstolpe till mittstolpe. Detta system anpassas efter dina behov.

Panorama – där enkelhet möter säkerhet i den svenska traditionen av innovation och kvalitet.

order@gsab.se

Ladda ned produktblad

Du hittar mer info om Panorama i produktbladet.