Helglasdörr Elegant

Med Invitreas glasdörr kan du enkelt byta en befintlig innerdörr av trä till en i glas utan att byta karm. Glasdörren monteras direkt i en befintlig standardkarm för innerdörrar. För badrummet har vi ett glas som släpper in ljus utan insyn. Vi kan även erbjuda dubbeldörrar med en passiv dörr.

  • Glas i 10 mm härdat säkerhetsglas.
  • Klart eller dubbelfrostat glas för tex toalett.
  • Dörrblad anpassade till modulmåtten 7×21, 8×21, 9×21 och 10×21.
  • Som tillval finns vitmålad karm i kvistfri och fingerskarvad furu med ljudisolerande tätningslist.
  • Tröskel i lackad ek finns som tillbehör.
  • Handtag och nyckelskylt finns som tillbehör.
  • Beslag i högblankt, vitt eller silvergrått.

När du beställer uppge:
Artikelnummer och eventuella tillvalstillägg.

Dubbeldörrar

Öppna med stil med Invitreas dubbeldörrar! Lika stilrena i kontorsmiljöer och hemmamiljöer. Välj mellan två aktiva dörrar eller en aktiv och en passiv dörr. Även dörram kan väljas till helglasdörrarna vilket gör att dörröppningen sticker ut lite extra.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av detaljer och tillval som passar många olika miljöer och stilar – Allt i färgerna sober silvermatt, elegant mattsvart eller klassiskt vitt. Vi kan även erbjuda kundunika färger.

Även för glaset i dörren kan du välja mellan olika alternativ, exempelvis infärgat glas eller ett glas med ljudlamell för extra hög ljuddämpningsförmåga.

Bastudörr

Bastudörren från Invitrea har ett klassiskt formspråk. Tillsammans med det kvalitetskrav vi ställer blir din bastudörr en riktig trotjänare med lång livslängd. Det är därför ingen slump att vi kan lämna marknadens längsta garantitider. Våra modeller kan specialanpassas till de mest komplicerade utrymmen.

Kontakta oss för mer information.