Prime

Klassisk design med smäckra profiler

Prime – Stabila duschväggar med lång hållbarhet. Ett flertal patent- och mönsterskydd gör produktlinjen unik, allt för att skapa högkvalitativa och lättmonterade profiler med elegant design och mästerlig funktion.

Prime representerar innovation och design. Varje glaspanel är snyggt infäst i eleganta patenterade aluminiumprofiler som garanterar en stabil och hållbar konstruktion. Profilen revolutionerar dessutom
installationsprocessen, förkortar monteringstiden och låter dig justera för en hög precision i montaget.

För modellerna med dörrar, säkerställer de starka magnetlisterna en precision som bevarar duschens estetiska och funktionella kvalitet genom åren. Listens yttre del är en aluminiumprofil med samma ytfinish som övriga detaljer i duschen och ger dörrens framkant ett elegant avslut.

Vi erbjuder glas i både raka och böjda former som öppnar dörren till en värld av unika lösningar där endast din fantasi sätter gränserna. Tillgängliga i en mångfald av konfigurationer, från hörn- och nischlösningar till väggmodeller, kan Prime anpassas för att passa just ditt rum – oavsett om du föredrar raka linjer eller mjuka kurvor. Varje Prime-modell med raka glaselement kan specialtillverkas i kundanpassade mått för att möta dina mest specifika önskemål.

Med Prime investerar du i ett löfte om bestående kvalitet och oöverträfflig hållbarhet.