Större projekt

Invitrea-Projekt-DowntownCamperbyScandic-2
Vi har lång erfarenhet av att leverera skräddarsydda duschväggar för ny- och ombyggnationer inom större projekt.

Vi har lång erfarenhet av att leverera duschväggar för ny- och ombyggnationer. Både för större arkitektritade projekt och enstaka modeller hos privatpersoner. Invitreas duschväggar finns redan i tusentals hotellrum runt om i hela Norden.

Vid större projekt går det också att specialbeställa glas i en färg som matchar din inredningsstil. Vi kan även erbjuda glas med tryck i olika mönster. Vår teknik gör det möjligt att lösa så kallade omöjliga installationer ihop med byggentreprenaden. Välj mellan hörn-, och nischduschar i raka linjer.

Kontakta oss för mer information

Invitrea duschväggar – Downtown Camper by Scandic

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell med 494 rum, för urbana upptäckare. Det är ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje. Här handlar lyx om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Vi har fått den stora äran att leverera Invitrea duschväggar till alla hotellrum. Duschväggarna har profiler i en kundunik svart färg som matchar med den övriga badrumsinredningen.

Plats: Scandic Downtown Camper
Produkt: Invitrea Duschväggar
Projektets omfattning och tidpunkt: 494 duschväggar levererades mellan april-maj 2017.
Entreprenör/montör: Multimontage Sverige AB, www.multimontage.com och Kungälvs Glasmästeri AB www.kungalvsglas.se

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på print
Dela på email