historia

EN GOD HISTORIA.

Även om det är framtiden vi siktar mot så är det vår historia vi vilar på. Utan erfarenheten kan vi inte nå våra kvalitetsmål. I sex decennier har våra kunder till stor del bestått av glasmästare som ställer högsta krav på kvalitet. Det har gett oss en unik inblick i glasets potential vilket också bidrar till att både produkter och sortiment ständigt utvecklas. 

I glaset märks vår passion för materialet och i metallkomponenterna är kunskapen insvetsad. Idag kännetecknas våra produkter av estetisk design i kombination med mästerlig funktion, precision och lång livslängd. Men vår historia slutar inte där. För varje ny innovation adderas en berättelse till vår verksamhet.

VI TÄNKER HELA VARVET RUNT.

I varje detalj och i varje moment, från utveckling av små detaljer och hela vägen in i någons badrum, gör vi ett avtryck. Vi jobbar hela tiden med att få detta avtryck att ha så liten inverkan på miljön som möjligt.

I vårt dagliga arbete strävar vi alltid efter att göra de bästa valen, oavsett om det handlar om val av komponenter, underleverantörer eller samarbetspartners. Vi verkar för en varaktig hållbar utveckling med målsättningen att vår verksamhets samlade miljöpåverkan skall minimeras.

Kvalitet och hållbarhet är våra ledord. Vi sätter glaset i fokus, med ambitionen att skapa en nätt design med få komponenter. Detta för att reducera materialåtgången. Konstruktionen är utvecklad för att ha en lång livslängd. Tack vare detta ger vi hela 20 års materialgaranti.

Vi nöjer oss aldrig, utan jobbar ständigt för att kunna ta nästa steg på vägen mot en mer hållbar produktion, både för människan och miljön!

HANTVERKSMÄSSIG PRECISION.

I Skogås utanför Stockholm monteras våra produkter. Invitreas skickliga hantverkare vill se ett resultat som är perfekt. Samtidigt ställer de höga krav på form, funktion och användarvänlighet. Många har börjat banan på verkstadsgolvet men somliga har med tiden gått vidare till andra uppgifter inom företaget.

Det innebär att vare sig det är en försäljare eller en montör du möter, så kan du vara säker på att alla bär på unika kunskaper vilket gör att vi med stolthet kan leverera duschväggar i världsklass. Det är också därför som vi utan problem kan lämna
20 års materialgaranti.