INVITREA BATH - BANK HOTEL

Mitt i centrala Stockholm ligger Bank Hotel – Ett intimt boutiquehotel med en anrik historia. Vi har fått äran att leverera duschväggar från Invitrea till samtliga 115 rum och sviter.

I ett framgångsrikt samarbete med Reha-Bygg Konsult har modeller från Västkustserien monterats upp. Varje modell är skräddarsydd för att passa in på millimetern i Bank Hotels unika badrum. Resultatet är stilrena duschväggar som matchar hotellets eleganta miljöer.

Plats: Stockholm

Produkt: Invitrea Bath duschväggar

Entreprenör/montör: Reha-Bygg Konsult i Sverige AB

INVITREA BATH & ROOM
- HOTEL AT SIX

At Six Hotel i Stockholm genomsyras av modern lyx med en tvist. Till hotellets 343 rum har vi fått äran att leverera duschväggar och glasdörrar från Invitrea. Både duschväggar och dörrar är specialmåttade för att passa in perfekt i badrummen.

Den stilrena designen förstärker det moderna och exklusiva uttrycket. Metallskimrande gångjärn i Limited Edition från Västkustserien sätter guldkant på detaljerna.

Plats: Stockholm

Produkter: Invitrea Bath duschväggar och Invitrea Room glasdörrar Elegant

Entreprenör/montör: Reha-Bygg Konsult i Sverige AB

INVITREA RAILING - NORRA TORNEN


Ett av världens mest ansedda arkitektkontor, OMA, har på uppdrag av Oscar Properties ritat Norra Tornen i Stockholm. Innerstadens högsta bostadshus bildar ett nytt landmärke på 120 meters höjd. De 330 lägenheterna har 360 graders panoramautsikt över Stockholm och är rustade med högkvalitativa materialval.

Vi är mycket stolta över att ha fått vara en del av detta stora projekt. Vårt stolpfria glasräcke Skyline vidgar vyerna över Stockholm och ger maximalt med utsikt. Glasräcket är både elegant, stabilt och gör fastigheten mer iögonfallande.

Plats:
Vasastan, Stockholm

Produkt:
Invitrea Railing Skyline

Entreprenör/montör:
Westins Fönsterteknik AB

INVITREA RAILING - SELMA SPA

I Sunne ligger Sveriges första spa – Selma Spa. Spaanläggningen är vackert omgiven av storslagen natur och sjön Fryken. Omgivningen framhävs på bästa sätt med glasräcket Skyline från Invitrea. Det stolpfria räcket ger maximalt med utsikt samtidigt som det ger ett bra ljud- och vindskydd.


Plats:
Sunne

Produkt: Invitrea Railing Skyline

Entreprenör/montör: Reha-Bygg Konsult i Sverige AB