Västkustserien

Invitrea-Vastkusten-1

Elegant minimalism utmärker duschmodellerna i den här serien. Västkustlandskapet med sina saltstänkta klippor har varit utgångspunkten för modellerna. De blottlagda glaskanterna bidrar med en naturlig och avskalad karaktär till badrummet. Vi använder ett åtta millimeters härdat säkerhetsglas som är extremt hållbart till alla duschväggar i den här serien. Men vill du förstärka den gedigna känslan så kan du välja ett glas som är 10 millimeter. De monteras i beslag med olika finish vilket gör att duschen ger ett luftigt intryck.

Välj mellan hörn-, nisch- och väggduschar i raka linjer ur standardsortimentet.

Västkustseriens duschmodeller har en härligt luftig karaktär. Sättet att montera duscharna i den här serien resulterar i att glasets kanter blottas vilket gör att upplevelsen av badrumsinredningen blir stram och minimalistisk. Välj ett extra tjockt glas om du vill förstärka känslan. Alla dörrar i serien är försedda med en magnetlist som håller dörren stängd samt en släplist av högsta kvalitet. Släplisten förhindrar att vatten rinner ut mellan duschdörren och golvet.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på print
Dela på email

Beställ hem vår katalog!

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett ex till dig utan kostnad idag.