Skärgårdsserien

Invitrea-Skargard-2

Duscharna i Skärgårdsserien sätts ihop med hjälp av profiler som vi utvecklat och som vi har patent på. Metallprofilen är designad i samarbete med de hantverkare som monterar duschar hos våra kunder, kanske även hos dig? Resultatet är att monteringstiden har förkortats och finjusteringen förenklats så mycket som det bara går. Vi är mäktigt stolta över resultatet.

Duschmodeller som har en dörr i Invitreas Skärgårdsserie är alla försedda med vår åldersbeständiga magnetlist och ser till att hålla dörren stängd. Den har en smäcker design, är lätt att hålla ren och behöver inte bytas under duschens livslängd. Listens yttre del är en aluminiumprofil med samma ytfinish som övriga detaljer i duschen och ger dörrens framkant ett elegant avslut.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på print
Dela på email

Beställ hem vår katalog!

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett ex till dig utan kostnad idag.