Info om mått

Invitrea-Skraddarsy-1
Det finns en dusch för varje utrymme.

Alla modeller som har ett rakt glasparti och rak dörr kan måttanpassas exakt efter dina behov.

Skärgårdsserien kan skräddarsys med en maxhöjd på 2200 mm. Dörr- och sidoglas kan skräddarsys med bredden 250-1250 mm, vid höjden 2200 mm är maxbredden begränsad till 1150 mm. På modeller som har dörrblad med ett böjt glas kan endast bredden på sidoglasen skräddarsys.


Västkustserien kan skräddarsys med en maxhöjd på 2500 mm. Dörr- och sidoglas kan skräddarsys med bredden 250-900 mm, vid höjden 2500 mm är maxbredden begränsad till 720 mm. Bredden kan i vissa fall ökas men kräver då ytterligare beslag.

Titta efter symbolerna som du hittar intill många av våra modeller. De indikerar att det är en dusch som går att skräddarsy och/eller har kombinerbara standardmått.

Kan Skräddarsys
Kombinerbara standardmått

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på print
Dela på email